Zorg dat je erbij bent toernooi

“Zorg dat je erbij bent !” Toernooi.

Voor iedereen die zin heeft een avondje te tennissen, waarbij gezelligheid centraal staat, organiseren we voor alle leden een toernooitje op dinsdag avond 10 Juni 2014.

De inschrijving voor dit toernooi is individueel en wij zullen dan een dubbeltoernooi organiseren. Wij gaan er weer een leuke toernooiavond van maken waarbij gezellig tennissen in een ontspannen sfeer centraal staat en waarbij iedereen nader kennis met elkaar kan maken.

Het toernooi begint om 20.00 uur en is ongeveer om 23.00 uur afgelopen. Men dient een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Iedereen speelt 2x 45 minuten, met telkens een rustpauze van 45 minuten. Er kunnen maximaal 72 personen deelnemen en de deelname is gratis.

Dus heb je zin om te tennissen zonder dat je zelf een maatje of tegenstander moet regelen en vind je het leuk om een toernooitje te spelen vul dan het inschrijfformulier in.

Graag het inschrijfformulier inleveren voor 4 Juni 2014 in de gele bus in de kleine kantine of per mail naar activiteitencommissie@dehogt.nl

 

Inschrijfformulier zorg dat je erbij bent toernooi 2014

 

Indien je géén bericht ontvangt na inschrijving, verwachten we jullie om 19.45 uur in de kleine kantine van de Heiberg.

Graag tot ziens op dinsdag 10 Juni a.s. !!

De activiteitencommissie.