Wintercompetitie nieuwe opzet 2016/2017

NIEUWE OPZET ZATERDAG INDOOR WINTERCOMPETITIE 16/17.

Helaas verkeert de zaterdag wintercompetitie van de Hogt al jaren in een situatie, waarbij er sprake is van een tanende belangstelling. Het afgelopen seizoen kenden we slechts 2 poules, met alle nadelen van dien.

Vanuit diverse hoeken is er bij mij aangedrongen na te denken over een andere opzet. Tegelijkertijd werd die aandrang vaak vergezeld van allerlei suggesties.

Al die adviezen heb ik ter harte genomen en daarom dat ik via dit bericht alle potentiële deelnemers op de hoogte wil stellen van de vernieuwingen en van wat blijft.

Wat blijft:

* op zaterdag;

* rond de klok van 18.00 uur;

* open voor iedereen die graag binnen wil tennissen;

* verantwoordelijkheid bij TV De Hogt;

* de puntentelling tijdens de wedstrijd en uitslagbepaling;

* 20 tot 21 speeluren per persoon;

* na 7 weken nieuwe ballen.

Wat verandert:

* individuele inschrijving;

* wekelijks een andere partner;

* DD, HD en GD lopen door elkaar;

(in geval van 2 dames tegen 2 heren wordt overlegd of GD gespeeld gaat worden)

* inschrijfgeld wordt €90,00 voor leden van TV de Hogt en €105,00 voor niet-leden van Tv de Hogt; (deze prijsverhoging is vanwege verhoging baanhuur door “De Heiberg”)

* individuele puntentelling;

* geen restricties meer mogelijk;

* als je een invaller nodig hebt, krijg je zelf 5 punten; de invaller speelt voor zichzelf en krijgt de punten toegekend, die worden behaald;

* de rangorde wordt bepaald door het totaal aantal behaalde punten te delen door het aantal wedstrijden, dat gespeeld had moeten worden;

* indien je niet kunt spelen, zorg je zelf voor een vervanger, waarbij je eerst put uit de (hopelijk wekelijks 4) reserves. Je zorgt er dus voor dat er te allen tijden iemand voor jou op de baan verschijnt.

Binnenkort verschijnt het inschrijfformulier voor deze competitie op de website van TV de Hogt en van de andere Veldhovense tennisverenigingen. Indien je daarop niet kunt wachten, nodig ik je uit reeds nu via t.meurs4@upcmail.nl te laten weten dat je aan deze competitie wilt deelnemen.

Laat ons met velen inschrijven en maak ook anderen enthousiast voor deze – toch al jaren – zeer gezellige competitie.

Theet Meurs