Verslag vrijwilligersfeest

Vrijwilligers in het zonnetje gezet.

boogschieten-16-10-16-a boogschieten-16-10-16-c

Om onze vrijwilligers te bedanken heeft het bestuur een gezellige middag georganiseerd. Zonder deze leden kan de club niet bestaan, vandaar deze manier om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

De gekozen locatie was het clubhuis van VZOD in Zeelst. De vereniging “Vreugde Zij Ons Doel” is een handboogschietvereniging. Allereerst werden we ontvangen met een kopje koffie/thee met gebak en iedereen werd van harte welkom geheten door Bernadette.

Na de uitleg van de instructeurs en het schieten van enkele proefpijlen kon het echte werk beginnen. In 6 ronden van 3 pijlen kon de tussenstand opgemaakt worden. De beste 5 dames en de beste 5 heren streden in een spannende finale om uit te maken wie deze middag de beste schutters waren. Uiteindelijk zegevierde Paula bij de dames en Tiny was de beste bij de heren. In een shoot out tussen de beide kampioenen kwam Paula als sterkste uit de strijd.

Na deze enerverende wedstrijd, was een welverdiend drankjes op zijn plaats en na de prijsuitreiking stond het heerlijke warme buffet geserveerd door Aldo van catering van Hooff al klaar.

De avond werd afgesloten met gezellig samen zijn en nog een paar drankjes, maar “Voor Zons Ondergang Dronken” werd niet gehaald.

DE SPANNENDE FINALE

DE SPANNENDE FINALE