Verkort verslag bestuursvergadering van 11 september 2013

Puntenverslag vanuit de bestuursvergadering

 • De commissie Paviljoenbeheer is volop aan het werk om alles in kaart te brengen om te bekijken of het mogelijk en verantwoord is om de Heibergier (onze kantine) in eigen beheer te nemen. Zoals het er nu uitziet wordt het eindrapport van de commissie gepresenteerd in de bestuursvergadering van 16 oktober as.
  Hierna zal er een keuze gemaakt worden. Dit voorstel zal aan de leden gepresenteerd worden tijdens de jaarvergadering in februari 2014.
 • Sportivity bestaat dit jaar 10 jaar. Alvast vanaf deze plaats een hartelijke felicitatie aan de directie en alle tennistrainers.
 • Het introductiereglement is officieel ingevoerd. Het is niet bedoeld als een verkapt lidmaatschap. Maar meer om nieuwe leden de kans te bieden om kennis te maken met onze mooie vereniging. Van de eigen leden wordt nadrukkelijk verwacht dat zij mede toezien op een juist gebruik van deze introductieregeling.
 • Er komt een bord met de naam van onze tennisvereniging aan het hek bij de ingang naar Sportcomplex De Heiberg. Ook zal er een bewegwijzering tegen de hal komen hangen om gasten en bezoekers de juiste weg te wijzen,
 • Het helpersfeest is dit jaar gepland op zondagmiddag 24 november. Genodigden ontvangen binnenkort een uitnodiging. Als je denkt dat je ook vrijwilliger bent en je zou eind oktober nog niks gehoord hebben, is er mogelijk iets mis gegaan. Meld je dan even bij de secretaris.
 • We willen komend jaar een keer uitproberen om de clubkampioenschappen-enkelspel in maart te organiseren. Zo zouden we ook beter voorbereid zijn op de voorjaarscompetitie.
 • We hebben een nieuwe clubtrainer, Luuk Dielissen. Luuk, van harte welkom bij onze vereniging. We hopen dat je je er snel thuis mag voelen en dat je kunt bijdragen aan de verbetering van de tennisvaardigheden van onze leden.
  We willen Sander bedanken voor zijn inzet bij onze club en hem het allerbeste toewensen.
 • De interne Herfstcompetitie op maandag, de indoor Wintercompetitie op dinsdag en zaterdag en KNLTB Najaarscompetitie zijn weer in volle gang.
 • De Jeugdcommissie is in de nieuwe samenstelling van start gegaan. Marleen Faasen, Hans Broeder (Vz),  Roel Faasen, Elena van Hout en Luuk Dielissen vormen deze commissie.
 • Jeugd Tennis Veldhoven is ter ziele. Binnenkort wordt door de verschillende tennisverenigingen een alternatief aangedragen wat nog op levensvatbaarheid moet worden getoetst.
 • Zoals je al gemerkt hebt is er nieuwe brievenbus. Deze hangt bij het inhangsysteem. Mocht je post voor de club hebben,  dan kun je het hierin deponeren. Ook de envelop met het introductiegeld kan hierin gedaan worden. De secretaris leegt regelmatig deze brievenbus.
  Je zult je afvragen, waar is die mooie gele houten brievenbus met clublogo gebleven.
  Welnu, als je hiervoor interesse hebt, kun je je melden bij de secretaris. Een collectors item.
 • Er staat een nieuwe EHBO kist onder de koelkast.

  Piet van Kruijsdijk
  Secretaris