Tennis fit trainingen 2020

Onderwerp: Zo lang mogelijk fit op de baan staan?

Beste tennisser,

Evenals voorgaande jaren willen wij er voor zorgen dat zoveel mogelijk leden zo lang mogelijk plezier in het tennissen houden.
We willen jou daarom ook wat extra’s bieden, zodat je zo lang mogelijk fit blijft, ook nog weer wat nieuws leert en plezier op de baan hebt met (nieuwe) tennismaatjes.

TV De Hogt biedt jou voor 5 weken een TennisFit-kaart aan.

Tijdens deze lessen van 2 uur, besteedt de leraar naast spelverbetering (tactisch) aandacht aan de preventie van blessures. Je doet een gezamenlijke warming up en drinkt na afloop met elkaar een kop koffie.

De Tennis Fit Trainingen kosten in totaal € 15 (hiervoor krijg je 5 lessen en een consumptie na iedere training) en start op dinsdag 21 juli van 11.30 uur tot 13.30, vervolg op 28 juli,
18 augustus en 25 augustus. De laatste les is op 1 september 2020.
Op 4 banen. Dus er is plaats voor maximaal 16 deelnemers. De 5de les is een Trainers Toss: De trainer begeleidt de Toss, geeft advies over tactiek tijdens het spel, geeft oefeningen en zorgt voor een gezamenlijke warming-up. Daarnaast zorgt de tennisleraar voor een indeling naar de juiste speelsterkte, zodat iedere deelnemer aan zijn trekken komt. De Trainers Toss is op 1 september gepland.

Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan snel aan met een email vóór 16 juli 2020 bij H.Rockx4@upcmail.nl

Vol =Vol

Op naar een fantastisch Tennis Fit programma, dat jou fit op de baan houdt!

Groeten,
Riekie Rockx