Rabobank Clubkas campagne

Beste leden,foto van Tennisvereniging De Hogt Veldhoven.

De Rabobank is al jarenlang een van onze hoofdsponsors, zij hebben echter besloten geen sponsorcontracten meer aan te gaan maar een andere werkwijze te introduceren waarvoor de verenigingen in de regio Eindhoven-Veldhoven zich kunnen inschrijven.

De Hogt doet ook mee aan deze Rabobank Clubkas Campagne, die donderdag 6 april van start gaat. Alle leden van de Rabobank kunnen in de periode van 6 tot en met 30 april stemmen op onze club!

Met de Rabobank Clubkas Campagne stelt de Rabobank Eindhoven-Veldhoven een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de campagne wordt €125.000,- verdeeld onder de verenigingen die zijn aangemeld. Niet de bank zelf, maar de leden beslissen over de verdeling van dit bedrag. Iedere stem is geld waard!

Hoe werkt het stemmen?
Alle leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via internet uitgebracht mogen worden. Een lid mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen en kan dus op vijf verschillende verenigingen stemmen.
Probeer dus ook familie, kennissen, buren, collega’s te motiveren om op De Hogt te stemmen.
Stemmen kan je alleen als je lid bent van de bank, alleen klant zijn is niet voldoende. Lid worden kan met volgende linkhttps://www.rabobank.nl/lokale-bank/eindhoven-veldhoven/uw-lidmaatschap/

Stemmen kan vanaf 6 april hier: https://www.mijnbankenik.nl/eindhoven-veldhoven/clubkascampagne