Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief nr. 3
Er worden weer leuke toernooien georganiseerd!
 
Stoer
Schrijf snel in! Want vol= vol!
“Zorg-dat-je-er-bij-bent-toernooi”
bij TV De Hogt
Voor iedereen die zin heeft om een avondje gezellig te tennissen, organiseren we voor alle leden van TV de Hogt en VLTC een dubbel/mix-toernooitje op dinsdagavond 14 juni 2016.
De inschrijving voor dit toernooi is individueel! Wij gaan er een leuke toernooiavond van maken, waarbij gezellig tennissen in een ontspannen sfeer centraal staat.
Het toernooi begint om 19.30 uur en is om ongeveer om 22.30 uur afgelopen. Jullie worden om 19.15 uur in de kleine kantine van de Heiberg verwacht.
 Iedereen speelt 2 dubbelpartijen van 60 minuten, met tussendoor een rustpauze.
Deelname is gratis!
Heb je zin om te tennissen zonder dat je zelf een maatje of tegenstander hoeft te regelen en lijkt het je het leuk om een avondje gezellig te spelen? Schrijf je dan in per mail in.
Stuur vóór 9 juni 2016 een e-mail met je naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres naar Hogttoernooi@hotmail.com.
Graag tot ziens op dinsdag 14 juni a.s. !!
De organisatie
Bernadette Rijkers, Helma Jacobs en Marleen Faasen
Heb je vragen over de samenwerking? Of wil je iets kwijt?
Neem dan contact op via bestuur@vltcveldhoven.nl of secretariaat@tvdehogt.nl
Bezoek de websites
                               
Familietoernooi op zondag 26 juni
bij VLTC

Zondag 26 juni houden wij het jaarlijkse familietoernooi op de tennisbanen bij VLTC.
Een uitgelezen mogelijkheid om er met de hele familie  een gezellige dag van te maken. U schrijft in met uw  man, vrouw, broer, zus, dochter, zoon of gewoon  een goede bekende. U mag ook inschrijven als u (nog) geen lid bent van VLTC of De Hogt. Wij starten rond 11.00 uur en verwachten rond 16.00 uur met iedereen op het terras te proosten op een leuke dag.
De inschrijfkosten bedragen € 5,00 per koppel. In het inschrijfformulier kunt u aangeven wie uw tennispartner is voor die dag.
Je kunt mee doen wanneer je 10 jaar bent of ouder.
Krijg je al zin? Aanmelden kan tot en met zondag 20 juni.
Maximaal 80 deelnemers. Dus schrijf snel in!!! Klik hier!
Nieuwsbrief nr. 2
Het is weer bijna zover! Als start van het zomerseizoen organiseren wij op zondag 3 april het traditioneleOpeningstoernooi. Wij organiseren het toernooi samen met De Hogt. Het belooft dus dubbel zo gezellig te worden.
Iedereen vanaf 14 jaar die lid is van VLTC of De Hogt kan inschrijven. De wedstrijden worden gehouden op sportpark de Korze bij VLTC.
Wij starten om 11.00 uur en rond 16.00 is er een feestelijk moment om te toosten op de samenwerking van VLTC en De Hogt en samen een hapje te eten. Het ideale toernooi om het seizoen te starten en om elkaar beter te leren kennen.
Wij spelen uitsluitend dubbelwedstrijden. Je schrijft individueel in en speelt steeds met iemand anders.
De kosten bedragen € 2,50 voor een hele dag tennisplezier.Inschrijven is mogelijk tot 26 maart, maar doe het snel want er kunnen maximaal 80 personen deelnemen. Ook indien je niet meedoet met het toernooi ben je van harte uitgenodigd om te komen kijken of om na afloop een hapje mee te eten.
Indien je nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar vltc.toernooi@gmail.com.
Hopelijk tot zondag 3 april!

Nieuwsbrief nr. 1

http://img2.ymlp48.com/z84h_Startsamenwerking2016_3.jpg

Beste leden,

Wat is er nou nóg mooier dan lid zijn van één Veldhovense tennisvereniging?

Voor hetzelfde gemak lid zijn van twee Veldhovense tennisverenigingen!

En dat is precies wat u overkomt, als u in 2016 lid bent van VLTC of van De Hogt! U kunt, als lid, zowel terecht op het park van De Hogt, als op het park van VLTC. Uw KNLTB-pas kunt u gebruiken op beide parken! Wow, dat is luxe!

Zoals u wellicht weet, was er in oktober 2015 in de Heibergier, de kantine van TV De Hogt, een bijeenkomst voor de leden van zowel VLTC als De Hogt om u te informeren en te spreken over de op handen zijnde samenwerking voor het jaar 2016. Deze nieuwsbrief is gemaakt om u nader te informeren over de komende gezamenlijke activiteiten rond deze samenwerking.

Allereerst is er de Maart Single Maand. Dé mogelijkheid om al in maart, voorafgaand aan het competitieseizoen, een voorsprong te nemen op je concurrenten door een aantal singles te spelen. Maar ook voor de niet-competitiespelers is dit gewoon een leuke, laagdrempelige manier om lekker buiten te tennissen. Zie dewebsite van VLTC of de website van De Hogt voor alle info hierover. Inschrijving staat uiteraard open voor de leden van zowel VLTC als van De Hogt. Op zondag 3 april, gezamenlijk met het Openingstoernooi, sluiten we dit leuke event gezellig af met een hapje en een drankje.

En om het seizoen en daarmee de samenwerking tussen VLTC en De Hogt officieel te openen, is er op zondag 3 april hetOpeningstoernooi. Ook dit is een gezamenlijk georganiseerd evenement waar de leden van beide verenigingen voor kunnen inschrijven. Binnenkort zal de organisatie meer informatie beschikbaar stellen. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Deze dag sluiten we rond de klok van vier af met een feestelijke borrel en een hapje waar alle leden voor zijn uitgenodigd. Dit om mét elkaar het glas te heffen op de start van onze samenwerking.

Wij kijken uit naar een zeer plezierige start van de samenwerking!

Met sportieve groet,

namens de besturen van beide verenigingen,

Frank Coppens en Myrthe Hinskens

Heb je vragen over de samenwerking? Of wil je iets kwijt?

Neem dan contact op viabestuur@vltcveldhoven.nl ofsecretariaat@tvdehogt.nl

Bezoek de websites  

                               http://img2.ymlp48.com/z84h_WebsitebuttonVLTC_3.jpg

http://img2.ymlp48.com/z84h_WebsitebuttonDeHogt_3.jpg

Activiteiten

Hieronder treft u de voorlopige huidige gezamenlijke kalender met gezamenlijke activiteiten van VLTC en De Hogt. Deze zal gedurende het jaar verder aangevuld worden. Via de e-mail of de websites van VLTC en De Hogt krijgt u (t.z.t.) meer info over deze activiteiten.

 • Tossen bij VLTC: elke 1e en 3e woensdag van de maand, vanaf 19.30 uur
 • Tossen bij De Hogt: elke 2e, 4e en 5e woensdag, vanaf 19.00 uur
 • Maart Single Maand van 29 februari tot 3 april op beide parken
 • Openingstoernooi op zondag 3 april bij VLTC
 • Openingsborrel aansluitend aan openingstoernooi op zondag 3 april bij VLTC
 • Lente Mix Competitie op dinsdag en donderdag van 3 mei tot 30 juni bij VLTC
 • Interne Lente Outdoor Competitie op maandag van 4 april tot half juni bij De Hogt
 • 50+ dagtennistoernooi op vrijdag 6 mei bij De Hogt
 • Familietoernooi op zondag 26 juni bij VLTC
 • 55+ mix toernooi op dinsdag 12 juli bij VLTC
 • Damesdubbel toernooi op zondag 2 oktober bij VLTC
 • Herendubbeltoernooi op zondag 9 oktober bij VLTC