Nieuwe clubtrainer voor TV de Hogt

Hallo, ik ben Luuk Dielissen, 24 jaar en ik woon in Nuenen.

Ik ben via Sportivity service aangesteld als jullie nieuwe clubtrainer voor zowel de jeugd als de senioren.

 

Als 5-jarige stond ik al op de tennisbanen bij TV Wettenseind. Na een aantal jaren ben ik op advies van de tennisleraar overgestapt naar TV de Lissevoort waar ik nog steeds lid van ben. Op het moment heb ik speelsterkte 4-4.

 

Ik heb meerdere opleidingen genoten, zoals Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek (BML) en Chemie. Hierna heb ik besloten mij volledig te willen concentreren op het vak als tennisleraar. Momenteel ben ik bezig met de cursus tot tennisleraar bij David Loyd in Veldhoven.

 

Naast tennis ben ik de drummer van een jongerenkoor en een

carnavalsband die dit jaar zijn 11-jarig bestaan viert.

 

Ik kijk ernaar uit om de trainingen te mogen verzorgen bij deze tennisvereniging, en hoop dat ik jullie snel zal ontmoeten op de tennisbanen.

 

Met vriendelijke groet,

Luuk Dielissen