Interne LENTE competitie 2020

Interne LENTE competitie 2020

Hopelijk gaat het natte winterse weer snel voorbij. Een goed teken is het langer worden van de dagen en dan is het weer tijd om een start te maken voor de organisatie van de interne LENTE competitie 2020 outdoor.
Het is een competitie met als opzet, dat je met een vaste partner een dubbel speelt in een poulesysteem.
De competitie is voor alle leden van de tv. de Hogt in alle categorieen.

Speeldata:
De speeldata zijn op alle maandagavonden met de start op 6 april en loopt tot eind juni. Dus ook op Paas- en Pinkstermaandag.
Op de maandagavonden wordt er gespeeld van 19.00 tot 22.00 uur. Wedstrijden over 1 uur.

Inschrijven:
Je schrijft je in met een vaste tennismaat en de inschrijving staat open voor de Heren-, Dames- en Gemengddubbel. Je kunt ook individueel inschrijven en dan zullen we proberen een maatje voor je te zoeken.
Wij delen de poules op sterkte in. De grootte van de poules worden naar gelang het aantal inschrijvingen bepaald.
Op elke maandag wordt er één wedstrijd voor je ingepland. Wedstrijden kunnen altijd in onderling overleg verzet worden. Restricties kun je niet opgeven.
Indien je van te voren al weet dat je een aantal avonden niet kunt spelen, geef je dan op als reserve.

Puntentelling:
De puntentelling houdt in, dat er sets gespeeld worden. Voor winst in de set krijg je één punt extra. De sets moeten wel geheel uitgespeeld zijn om het extra punt te krijgen. De verdiende punten dienen genoteerd te worden, in de rode map gelegen in “de Herbergier”, zodat er op het einde ’n poulewinnaar zal zijn.

Inschrijving
De deelnemers van de herfstcompetitie worden automatisch ingedeeld en de nieuwe deelnemers kunnen contact opnemen met Tiny Dekkers technischecommissie@tvdehogt.nl of via onderstaande telefoonnummers
De inschrijving staat open tot 30 maart.

Dus zoek een maatje en schrijf je in.

Groeten,
Organisatie Tiny Dekkers 040-2538747 of 06-26820947.