Inschrijven “Maart single maand”

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Als voorbereiding op het buitenseizoen 2015 willen we de “Maart single Maand” wedstrijden organiseren. Je kunt de wedstrijdjes zien als voorbereiding bv. voor de voorjaarscompetitie, maar alle leden kunnen er zich voor aanmelden.

Wat is de bedoeling, we maken poultjes van telkens 3 personen die tegen elkaar tennissen dames en heren door elkaar. ( we proberen zo veel mogelijk op speelsterkte in te delen )
Na de 1ste week van de wedstrijden gaat de winnaar 1 poultje omhoog en de derde gaat een poultje naar beneden. Alleen bij de bovenste en onderste poul blijven telkens 2 deelnemers staan.
We willen dit de gehele maand Maart regelen. Je speelt 2 wedstrijdjes per week en je regelt onder elkaar wanneer je tegen elkaar speelt. ( je regelt zelf de ballen )
In de 1e week van Maart van 2 Maart t/m zondag 8 Maart speel je 2 wedstrijdjes van 30 minuten.
In de 2e week van Maart van 9 Maart t/m zondag 15 Maart speel je 2 wedstrijdjes van 45 minuten.
In de 3e en 4e week van Maart speel je telkens 2 wedstrijdjes van 60 minuten per week.
Na afloop van je wedstrijden geef je ( voor het eind van de week zondags voor 16.00 uur ) de uitslag per e-mail door aan ondergetekende. De maandag daarna krijg je voor 15.00 uur je nieuwe poule-indeling door en kan je weer nieuwe wedstrijden afspreken.

We hebben in de maand Maart de banen 6 t/m 9 tot onze beschikking, voor de wedstrijden het afhangsysteem gebruiken, dus gewoon afhangen.

Je neemt zelf contact op met je tegenstanders, je kunt overdag of s’avonds spelen, dat kan je onderling met je tegenstander afstemmen.

Heb je vragen, is er iets niet duidelijk laat het even weten, of kom er a.s. maandag (23 febr.) mee op de jaarvergadering.

met sportieve groet, namens de TC           PIET van GERWEN  (06 37 45 82 74 )

O ja, meldt je per e-mail aan voor vrijdag 27 februari a.s. bij pietvangerwen@hotmail.nl  met de vermelding van je :

  • Naam en voornaam
  • M / V
  • Single speelsterkte
  • Telefoonnummer