Training Algemeen

Beste leden van TV De Hogt,

Hieronder vindt u de informatie met betrekking tot het nieuwe trainingsseizoen van Tennisopleiding De Heiberg 

Inschrijven zomercursus:
Klik op  inschrijfformulier  voor de zomercursus (12 weken) van mei t/m augustus 2017. Wij hopen uiteraard dat u weer gaat meedoen aan deze lescursus. Inschrijven is mogelijk tot 1 april 2017. U kunt inschrijven door het formulier in te vullen en bij De Heiberg of uw trainer af te geven. Inschrijven is ook mogelijk via onze website.

Tips van de trainers:
Op onze website en onze Facebookpagina kunt u het laatste nieuws over Tennisopleiding De Heiberg volgen, bijvoorbeeld het item ‘tip van de week’ waarbij iedere week door een trainer een tip voor onze cursisten te lezen is. Dus like ons snel op Facebook of ga naar onze website en mis niets!

Racket Periodieke Keuring (RPK):
Wilt u advies over uw bespanning of u tennisracket? U kunt kosteloos uw racket laten ‘keuren’ door onze trainers. Zij adviseren u over uw bespanning,  de grip en het racket.  Cursisten van Tennisopleiding De Heiberg krijgen korting op een nieuwe bespanning en betalen € 20,00 i.p.v. € 27,50. Zoals u wellicht op het prikbord heeft gezien hebben wij ook nog enkele gebruikte rackets (zo goed als nieuw) te koop voor € 100,00 (normaal ruim € 200,00). Deze rackets zijn gebruikt als testracket. Mocht u overwegen om een nieuw racket te kopen probeer dan eens een paar testmodellen van onze sponsor HEAD. Liever een nieuw racket van HEAD? Ook dat is mogelijk via Tennisopleiding De Heiberg. 

Nieuwe ideeën?
Heeft u nog tips of leuke nieuwe ideeën voor Tennisopleiding De Heiberg? Wij horen het graag. U kunt deze mailen naar info@deheiberg.nl

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben dan bel of mail ons gerust. En anders graag tot ziens tijdens de zomercursus!

Met sportieve groet,
De Trainers